Вижте къде водоподаването ще бъде спряно

Живеещите в някои райони на София ще останат без вода в петък. Причината за това са ремонтни дейности, извършвани от "Софийска вода", съобщават от дружеството.

Ето къде водоподаването ще бъде спряно:

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Парчевич“, Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Парчевич“, от бул. „Витоша“ до ул. „Ангел Кънчев“.

Заради монтаж и подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Солунска“, Център  се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Солунска“ - от бул. „Витоша“ до ул. „Княз Борис I“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иларион Макариополски“, гр. Банкя налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на живеещите в района на ул. „Иларион Макариополски“, ул. „Росица“, по ул. „Бор“  - от ул. „Цар Освободител“ до ул. „Булаир“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Луи Айер“, кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на жителите на района на ул. „Луи Айер“ - от №159 до №229.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.