Филмът, на който NOVA е копродуцент, спечели основните награди на Фестивала на българския игрален филм във Варна

Най-новата българска лента "Вездесъщият" завладя фестивала "Златна роза" и спечели цели 5 награди - за пълнометражен филм, за мъжка (Велислав Павлов) и женска роля (Теодора Духовникова), както награда на критиката и на публиката. За първи път последните две съвпадат, което означава, че филмът се оценява високо и по фестивалните и по зрителските критерии. Това е втора "Златна роза" за Мирамар филм, като първата е за филма Дзифт през 2008г.  През 2011 г. компанията продуцира най-успешният филм за годината Love.net, който също е копродуциран от NOVA. 

По темата

Актрисата Ирмена Чичикова пък влиза в ролята на жена, която влиза в мимолетна връзка с главната актриса - Теодора Духовникова. "Много съм щастлива, че ме избраха точно за такава роля, защото е нещо изключително различно от това, което съм правила досега. Голямо предизвикателство за мен и мисля, че това е едно от най-хубавите неща, които могат да се случат на актьор - да бъде предизвикан и да излезе от комфортните зони. Много съм доволна от това, което се получи. " - сподели тя пред камерата на "На кафе".

Илиян Джевелеков и Весела Бабинова за най-новия български филм "Вездесъщият"

Историята на лентата проследява живота на главния герой Емил Борилов, който постепенно се увлича да следи хората около себе си със скрити камери. Всичко започва като невинно хоби, но неусетно той влиза в ролята на вездесъщ регулатор на чужди съдби.

"Вездесъщият" обещава да бъде блестяща комбинация, която ще задоволи различните вкусове на киноманите.   

Скрити камери и неразкрити истини в новия български филм “Вездесъщият”

Целият материал за "Вездесъщият" в "На кафе" може да видите във видеото. 

Официалната премиера на “Вездесъщият” е на 10 октомври в НДК, а от 13 октомври зрителите ще могат да видят филма и в кината. 

Новият български филм “Вездесъщият" с официална премиера в НДК

Билетите за премиерата са вече в продажба в билетния център на НДК и онлайн в www.ticketportal.bg, както и в бензиностанции OMV и книжарници Booktrading.

"Вездесъщият" е четвъртият български филм след "Маймуна", "Бензин", "Воевода", който се реализира със съдействието на Нова Броудкастинг Груп. Той ще се разпространява в кината от 13 октомври от Лента - марката, с която компанията навлезе на пазара на киноразпространението в България, затвърждавайки подкрепата си за качествени български продукции.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната Facebook страница на "Вездесъщият".