Той обаче отказа да съобщи още информация, тъй като се води разследване

Работата по случаите с отвличането на Адриан Златков и взривения банкомат в Сапарева баня продължава. Това заяви главният секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов, цитиран от Агенция „Фокус“. 

Главният секретар на МВР: Издирваните след обира на банкомат са опасни

„Не мога да ви кажа нищо повече. Това, което трябва и по закон се прави, се прави. Ако имаме нова информация, която може да бъде споделена, съответно след разрешение от прокуратурата, ще я споделим. Колегите работят и не може да споделяме информация“, коментира Маринов.

Все още няма задържани за отвличането на Адриан Златков

Относно мерките за сигурност по време на европредседателство главният секретар заяви, че вчера са били по обектите, където ще бъде основно открито председателството на 11 януари.

СЛЕД ВЗРИВА НА БАНКОМАТ: Един арестуван, издирват още трима (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Това го правим с цел да вземем максимални мерки и в същото време да направим така, че да не затрудняваме в голяма степен живота в града и нормалното придвижване на гражданите. Нямаме сериозни притеснения и неща, които смятаме, че ще попречат на нормалното протичане на председателството от гледна точка на сигурността. Продължаваме работа. Ако има нещо, което трябва да стигне до гражданите, ще бъде направено по съответния начин, но програмата се променя постоянно“, каза още Младен Маринов. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.