Продуцентът я заплашил, че ще провали кариерата й

 Холивудската завезда Ума Търман също обвини продуцента Харви Уайнстийн в сексуален тормоз. 

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ХОЛИВУДСКАТА АКТРИСА

В интервю, публикувано вчера във в. "Ню Йорк таймс", Търман разказа на какво е била подложена. Фактите датират от времето след излизането на екран на филма "Криминале" на Тарантино през 1994 г.

Ума Търман най-накрая показа гнева си срещу Харви Уайнстийн

Тяхна работна среща в Париж взела странен обрат, когато Уайнстийн поканил актрисата в стаята си, а после в сауната на хотела. След това Търман се срещнала с продуцента в Лондон, отново в хотелската му стая.

Харви Уайнстийн загуби права върху филма "Дивата река"

"Той ме блъсна и се опита да се хвърли върху мен и да се съблече. Направи куп неприятни неща", разказва тя в интервюто.

Малко след това Ума Търман отишла в хотела на нападателя си, за да се срещне с него, и го предупредила: "Ако направиш на друг това, което направи с мен, ще съсипеш кариерата, репутацията си и ще изгубиш семейството си, гарантирам ти го".

Актриса съди Харви Уейнстейн за изнасилване

"Г-н Уайнстийн признава, че е направил опит за близост с г-жа Търман, след като неправилно изтълкувал държанието й в Париж. Той незабавно се извинил, но се пита днес поради какви причини Ума Търман е чакала 25 години, за да огласи публично тези обвинения", реагира в комюнике говорителка на бившия продуцент, който в момента е на лечение в Аризона.

Обвиненията в сексуално насилие – истина или трамплин към славата?

Позицията на актрисата се чакаше отдавна. Преди няколко месеца тя каза, че ще изчака, защото не иска да говори под влиянието на гнева.

Повече от 70 жени обвиниха влиятелният продуцент в сексуален тормоз, а няколко от тях - в изнасилване. Разкритията около поведението на Уайнстийн доведоха до голяма кампания срещу сексуалния тормоз в целия свят, както и до обвинения срещу десетки други популярни актьори, журналисти и музиканти. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.