Става дума за убийство и последвало самоубийство

Телата на застреляни мъж и жена бяха намерени късно снощи в автомобил в района на ски център "Малина" в курорта Пампорово

18-годишна майка на съд за убийството на малкото си дете

Полицията работи по всички възможни версии, но основната версия е, че става дума за  убийство с последвало самоубийство. 

"Водеща е версията за убийство и самоубийство, но не изключваме варианта за двойно убийство", коментира окръжният прокурор Недко Симов. 

Тежкото престъпление е извършено между 21.00 и 23.00 часа на 13 февруари.  Простреляният мъж е на 48 години и се казва Антон Бояджийски, а жената е на 41 години и се казва Николина Попова. 

Двамата живеели на семейни начала от близо 10 години в Пловдив в дома на Николина. Той е вдовец, тя - разведена. И двамата имат деца от предишните си бракове. 

Телата на Антон и Николина са открити от Тодор Мелемов, сина на смолянския кмет и приятелите му. Те помислили, че колата е закъсала и шофьорът се нуждае от помощ.

Когато се приближили установили, че колата, която била на габарити, не е закъсала. "Когато светнахме видяхме, че вътре има човек с рана на главата и доста кръв по него", разказа Тодор Мелемов. 

Оръжието, с което е произведена стрелбата, е открито в ръката на Антон Бояджийски. То е незаконно. По случая е образувано досъдебно производство. 

Репортери: Тина Ивайлова, Благой Бекриев 

Протест в Пловдив заради убийството на млада жена

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.