Кандидатстването, одобрението и усвояването на средствата се осъществява изцяло по дигитален път

CrediNet е продукт, предлагащ бързи потребителски кредити изцяло онлайн. При него не се изискват редене на опашки в офиси или какъвто и да е пряк контакт с консултанти на компанията, освен ако клиентите не пожелаят това. Кандидатстването, одобрението и усвояването на средствата се осъществява изцяло по дигитален път.

CrediNet е най-новият продукт на регистрираната небанкова финансова институция MicroCredit, която съществува на пазара от 2012-а година. През годините на своето съществуване тя предлага различни продукти, за да отговори на търсенето на разнообразни потребители и да задоволи нуждите в отделни пазарни сегменти. CrediNet се появява в момент, когато масово потреблението се осъществява онлайн, а също и голяма част от административните услуги на институции и компании.

Потребителите, решили да вземат бърз кредит от CrediNet ,могат да заемат суми от 200 до 3000 лева за срок от 3 до 12 месеца, като в рамките на 30 дни клиентите имат възможност да се възползват от безлихвено връщане на заетата сума, при заплащане на административна такса.

Самата система е разработена така, че всеки един клиент може да се възползва от спокойствието и комфорта на своя дом, независимо на кой край на страната се намира. Единственото, което му е необходимо е устройство и интернет връзка, чрез която да осъществи заявлението за кредита си, както и да подпише изпратеният от компанията договор, посредством код, получен като кратко текстово съобщение на посоченият от него телефонен номер.

Изискванията на пазара непрекъснато се менят. Ето защо от годината на своето създаване до днес, MicroCredit продължава да разработва и предлага разнообразни продукти, които да задоволят максимално нуждите на потребителите. Така CrediNet се явява четвъртият продукт на компанията след CrediHome, предназначен за широк кръг от клиенти, без необходимост от доказване на доход, обезпечение или поръчители; CrediGo, обслужващ интересите на друг сегмент от пазара, който изисква доказване на дохода, но отново не е необходимо обезпечаване на сумата или намирането на поръчители и CrediTrade, който представлява бърз кредит за хора притежаващи малък или среден бизнес, или упражняващи свободни професии.

А CrediNet се стреми да задоволи необходимостта на клиентите от бързи заеми, които да не изискват дълго редене на опашки, сложна документация и утежнена бюрокрация, която да е съобразена със съвременните темпове на развитие на обществото и модерните начини на предлагане и доставяне на услуги.

*Платена публикация