Менюто не е изненадващо, предвид кулинарната страст на фронтмена на групата Кели Хансен

Истинска кулинарна фиеста очаква рок легендите Foreigner при гостуването им в София за концерта на 9 май в зала „Арена Армеец”.

Остават броени дни до грандиозното шоу на Roger Waters в София

Сред апетитните изкушения, които включва списъкът с изискванията на музикантите, са както гурме ястия и специалитети с агнешко, пуешко и сьомга, приготвени по специални рецепти, така и засукани и ефектни десерти, като канелени рулца, шоколадови мъфини, плодов пудинг и различни мусове.

30 Г. НА СЦЕНА: "Хиподил", "Контрол", "Ревю" и "Нова генерация" с 5-часов концерт (ВИДЕО+СНИМКИ)

Менюто не е изненадващо, предвид кулинарната страст на настоящия фронтмен на групата Кели Хансен към отлично приготвената храна и здравословната кухня.

Именно по негово изискване списъкът е обогатен и с полезни предложения като тайландска супа с кокосово мляко, три вида различни салати с риба тон и няколко зелени предястия със спанак, аспержи, авокадо и брюкселско зеле. Задължително на масата трябва да присъстват и девет вида прясно изцедени сокове и смутита.

Brit Floyd с най-великото Pink Floyd шоу се завръщат у нас

Списъкът е дълъг повече от 15 страници, като любимците на поколения меломани изрично са упоменали в него, че изявяват желание да опитат и някои от най-прочутите български ястия.

Концертът на Foreigner е на 9 май от 20.30 часа. Билетите са на цени от 50 лв. до 80 лв.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.