Историята в документалното риалити днес от 17.00 ч. по NOVA

“Съдби на кръстопът” тази събота по NOVA ще припомни как една командировка става причина за конфликт между двама съпрузи и е на път да разбие тяхното семейство. Деница от София е разтревожена за съпруга си Ангел, който работи в голяма туристическа фирма. От три дни той е в Гърция на тиймбилдинг и не си вдига телефона. Когато Деница звъни в хотела, където са настанени колегите на мъжа ѝ, от рецепцията ѝ отговарят, че след инцидент двама българи са изгонени заради сбиване.

На следващия ден разтревожената жена чака съпруга си на автогарата. Когато Ангел се връща вкъщи, се държи странно, а Деница установява, че едното му око е посинено. Оказва се, че Ангел е единият замесен в сбиването в Гърция. Отказът му да говори за случилото се, предизвиква подозренията на съпругата му. Ситуацията се усложнява още повече, когато жената разопакова багажа на съпруга си и вижда риза, на която има следи от червило. Постепенно става ясно, че интригите и конфликтите във фирмата на Ангел са заради жена.

Изневерил ли е Ангел, или е станал жертва на женска интрига? Не пропускайте на "Съдби на кръстопът" тази събота от 17.00 ч. по NOVA.