Скоро футболистът ще взема решение за кариерата си

Бившият национал на България Димитър Бербатов призна, че скоро ще вземе решение дали да прекрати футболната си кариера. За последно 37-годишният нападател игра в индийското първенство с екипа на Керала Бластърс, а днес бившият голмайстор на Висшата лига обяви, че ще работи с една от най-популярните букмейкърски къщи като анализатор.

Бербатов: Ако бъда треньор, ще е в чужбина (ВИДЕО)

„Да имаш много интереси всъщност е проблем, защото тогава се разпръскваш и не успяваш да се концентрираш върху едно определено нещо. Ще опитам за в бъдеще да си подредя приоритетите и да видя, в кое ще бъда най-полезен. В момента се опитвам да бъда на много места и да бъда полезен на доста хора, включително и на себе си“, заяви Бербатов, цитиран от БГНЕС.

ЗА 10-ТА ПОРЕДНА ГОДИНА: Фондация "Димитър Бербатов" награди талантливите деца на България

Той призна, че до момента не е получавал оферта да премине в някой клуб.

„Човек трябва да бъде реалист по отношение на това къде се намира в определен момент от живота си – какво може да прави, с какво може да помага, дали не пречи. Може би след известно време ще взема решение как ще се развива кариерата ми занапред – може би е време да спра с футбола. От друга страна, лесно ли е да спреш с това, което обичаш и което си правил цял живот? Все пак идва момент, в който трябва да се вземе решение. Проблемът при нас футболистите е, че никой не иска да спре”, каза още Бербатов.

ВЕЛИЧЕСТВЕНО: Стоичков, Пенев и Бербатов с хеликоптер на стадиона (ВИДЕО)

„Не искам да обидя никого, но за да те познават като успял футболист и за да видиш най-доброто от този спорт, трябва да отидеш на много по-високо ниво”, на мнение е футболистът.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.