Толкова неверни неща се казаха, че ми е трудно да ги изброя, заяви Иван Владимиров

По длъжностна характеристика Димитър Желязков – Митьо Очите е мениджър в охранителна фирма „Аркус”. Това обясни шефът на фирмата Иван Владимиров пред NOVA.  

„Занимаваше се с маркетинг, търсене на обекти”, заяви Владимиров. „Насила никой не е каран – нито със заплахи, нито с изнудване. На нас не са ни необходими и толкова много обекти, защото нямаме хора, които да наемем, за да изпълняват тази дейност”.

КОЙ КОЙ Е В БУРГАС?: Има ли връзки между охранители и униформени?

„Толкова неверни неща се казаха, че ми е трудно да ги изброя – нито пристанището пазим, нито митниците. Имаме едни почивни станции. Офертите са толкова ниски, че са на ръба на възможното”, заяви Владимиров.

По думите му Бенчо Бенчев е акционер и няма преки ангажименти във фирмата.

„Бенчо Бенчев няма никакво отношение към плащанията, към финансовата част на фирмата. Той е бизнесмен”, заяви Владимиров.

Несрин Узун: Станахме жертва на изключителната доброта на Бенчо Бенчев

Що се отнася до Турция, Владимиров обясни, че Желязков ходел там на лечение.

„Знам, че отиде да се лекува, щяха да му правят операция. Имаше херния, наред с другите му проблеми, трябваше да ходи на контролен преглед. Няколко пъти ходи в Турция в една болница”, заяви Владимиров.

Повдигат обвинение срещу Бенчо Бенчев

За Бенчо Бенчев пък коментира, че не знае дали е помагал на БСП, но знае, че е помагал на много хора.

Владимиров определи като инсценировка обвиненията, че синът му, който е зам.-директор на Бургаския затвор, е покровителствал Митьо Очите, докато е бил там.  

Повече гледайте във видеото

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.