Двамата са заедно за от 48 години

Снимка от страницата „People of Sofia” обиколи социалните мрежи и събра повече от четири милиона харесвания. Двама души, хванати за ръка, сякаш герои от стар любовен филм.

Те са заедно за от 48 години. През 70-те години тя работи в Министерство на транспорта, а той е инженер, конструира плавателни канали и съоръжения. Срещат се във Варна.

„Трябваше да съм много смел, когато й исках ръката. Тя беше една от видните красавици на София. Може би взаимното уважение, след едно по-дълго съжителство е формулата на любовта”, сподели Тодор Белмустаков.

Съпрузи починаха в един и същи ден след 61 г. брак

Историята на Малина и Тодор е урок за обичане. Винаги са двама, във всичко и въпреки всичко. Имат син - Ивац и внучка. Имат и приемна дъщеря, която днес живее в Холандия.

За външния им вид се грижи съпругата му Малина, която сама шие всичките им дрехи. Докато тя шие, всяка вечер, инженер Белмустаков чертае и изчислява откритието на живота му – машина, което да дълбае водни канали. Хората, които ги познават ги наричат г-н и г-жа Бланш. Споделят, че непрекъснато си казват, че се обичат. Двамата си спомнят с  усмивка за терзанията на младостта.

В дома на семейство Бланш посрещат и изпращат с любов, защото само тя има смисъл когато погледнеш назад във времето.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.