Дни преди юбилея и 97-мия й рожден ден госпожа Стихийно бедствие даде специално интервю за NOVA

Легендата Стоянка Мутафова празнува 70 години на сцената с грандиозен спектакъл на 2 февруари в Зала 1 на Националния дворец на културата. Дни преди юбилея и 97-мия й рожден ден „Госпожа Стихийно бедствие” даде специално интервю за NOVA.

Тя сподели, че като млада искала да стане певица. „Но аз съм мързелива, а при пеенето се изисква много труд”, откровено споделя легендата на българския театър.

Стоянка Мутафова: Нямам намерение да слизам от сцената (ВИДЕО)

Тя разказа още, че преди началото на кариерата й, нейното шеметно развитие предсказва случайно срещната на улицата гледачка. С изключителна енергия, винаги с усмивка на лице и страхотно чувство за хумор, Стоянка Мутафова продължава да е на сцена и до днес. „Кралицата на българската комедия", както я описва Ройтерс, има в актива си изключително богата палитра от роли.

А юбилейният й спектакъл ще бъде до известна степен изненада за самата рожденичка, разкриха организаторите. Водещи на събитието ще бъдат актьорите Аня Пенчева и Кирил Ефремов. Билетите отдавна са разпродадени. И именно поради огромния интерес „Соспожа Стихийно бедствие” е готова да повтори честването на 12 март, отново в зала 1 на НДК. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.