Йончева обвини опонентите си, че отказват да поемат политическа отговорност по случая. Според мнозинството социалистите се опитват да съживят темата

Пореден задочен спор  между ГЕРБ и БСП, заради "Ало, Банов съм." Елена Йончева обвини опонентите си и премиера Бойко Борисов, че отказват да поемат политическа отговорност по случая. Според мнозинството обаче, социалистите се опитват да съживят темата. Елена Йончева иска да отклони общественото внимание от обвинението, което прокуратурата й повдигна за пране на пари, твърдят от ГЕРБ, а социалистите очакват оставки.

САС отхвърли исковете на културното министерство за неустойка към фирмата изпълнител на Ларгото

„Г-н Борисов да поеме своята политическа отговорност и да каже своето мнение по случая „Ало, Банов съм” и дали ще предприеме смяна в Министерски съвет и оставката на г-н Банов като министър на културата”, каза Йончева.

„Ние във вътрешнопартийната кампания за редене на листата в БСП няма да участваме, защото целия този цирк, който разиграват тук, е едно подскачане пред лидера кой е по- по-най и кой повече може да каже интересни неща за Бойко Борисов”, заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.