Гримът и прическата ни карат да прахосваме сили за маловажни неща

Суетата е желанието да бъдем съвършени, да впечатлим другите с външен вид, грим или прическа. Но тя ни кара понякога да прахосваме толкова много енергия и сили за маловажни неща, като това да прекарваме часове пред огледалото в разкрасителни процедури. В това да поддържаш визията си няма нищо лошо. Има обаче зодии, които често злоупотребяват с това, съобщи DarikNewsЕто кои са те:

Овен

Представителите на зодията са кокетни и обичат да си угаждат, що се отнася до разкрасяването и хубавеенето. Техните уж десет минути пред огледалото стават поне половин час. Факт е обаче, че наистина умеят да се поддържат и винаги изглеждат забележително.

Снимка: Shutterstock

Близнаци

Близнаците  са суетни и много държат на визията си.  За тях тя е по-важна от всичко, често пъти дори от качествата на характера и затова  нерядко ще ви се случи да чуете представител на знака да коментира външността на хората.

Снимка: Shutterstock

Скорпион

Определено те са една от най-красивите и магнетични зодии, изглеждат ослепително, но за целта влагат и доста време в тази мисия. Ако един Скорпион окупира тоалетката с огледалото, не разчитайте да си проправите място, по-добре си купете още един кът за красота, отделен от техния.

Информация: DarikNews

И още по темата:

Как да се освободим от стреса според зодията си?

Зодията издава кръшкачите

Кои са тайните страхове на всяка зодия?

Какво кара различните зодии да изневеряват?

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК