Съществуват антистресови техники, свързани с всеки зодиакален знак

Стресът днес е стотици пъти по-силен, отколкото в миналото. От кариерата - до личния живот - всички имаме безброй причини да чувстваме напрежение и натиск, пише DarikNews.

Оказва се, че звездите могат да помогнат за справяне със стреса. Вашият зодиакален знак може да ви насочи към най-добрите начини да преборите депресията. Съществуват специфични антистресови техники, свързани с всяка зодия. 

Ето как да се освободим от стреса според зодията си:

Овен

Тежка тренировка - това е начинът, по който Овните се справят със стреса. Те трябва да насочат енергията си към физически дейности. Овните винаги се опитват да направят и невъзможното, за да превъзхождат всички в това, което правят.

Телец

Телецът винаги изпада под огромен стрес, когато срещне неприятна ситуация, защото се нуждае от спокойствие и щастие. Здравословно хранене е един от начините да се справи с напрежението. Лекият масаж също може да го накара отново да е спокоен.

Близнаци

Близнаците често са претоварени. Имат строг график, който може да източи енергията им. Прекаленото напрежение ги прави нервни и невнимателни. Спокойствието идва с точната информация и приятелските разговори.

Китайци се разтоварват от стреса в "стая на гнева"

Рак

Раците са емоционални и се грижат за хората около себе си. Притеснението за тях може да им докара стрес. Но отделянето на известно време за самите тях ще им помогне да разсъждават върху живота. Именно така биха се справили със стреса.

Лъв

Непрекъснатите опити да са под светлината на прожекторите докарват стрес на Лъвовете. Творчеството е това, което ги спасява от напрежението. Боядисването или готвенето, танците или партитата могат да ги направят спокойни.

Дева

Виждали ли сте някога ваш приятел Дева, зает с домакинска работа, когато има трудности? Вероятно да. Не можете да ги обвинявате, защото това е начинът, по който те се стремят да се справят с напрежението. Домашната работа или градинарството имат успокояващ ефект върху тях.

Стрес и преумора водят света към четиридневна работна седмица

Везни

Везните се справят със стреса посредством своите приятели. За целта имат нужда от специален довереник, с когото да обсъдят какво се случва в живота им. Бъдете именно такъв, ако искате да спасите Везните от стреса.

Скорпион

Скорпионите намират вътрешен мир чрез секса. Това е перфектният начин за тях да се разтоварят и да се освободят от стреса. Ако нямат възможност за това, разчитат на фантазиите си.

Стрелец

Стрелците са спонтанни. Когато са стресирани, те взимат багажа си и отиват на екскурзия, за да опознаят света. Целта е да намерят смисъл в живота си, а средството е смяната на средата, която ги потиска.

Стресът по вечерно време влияе по-силно върху организма

Козирог

Козирозите са работохолици. Те зависят от планирането. Работното натоварване често ги държи под толкова голям натиск, че искат да направят план за изпълнение. Това планиране ще подкрепи техния трудолюбив характер, като им гарантира, че работата се извършва без закъснение.

Водолей

Водолеите са мечтатели. Те се справят трудно с напрежението. За да се избавят от стреса, трябва да се освободят от дразнещите фактори около тях – технологии, неприятни хора, и да останат сами с мислите си. Това ще ги освежи и ще им помогне да придобият нова оптимистична гледна точка.

Риби

Спасението от стреса при свръхемоционалните Риби е медитацията. Това ги държи далеч от всички луди и безполезни разговори, които се водят около тях. Така забравят за напрежението и успокояват емоциите си.

Информация: DarikNews

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 
  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си