Може ли случката да забави кариерата му отвъд Океана

От подкрепа до критики за Кубрат Пулев в България след избухването на скандала с целунатата репортерка Джени Равало.

Журналистът Огнян Георгиев коментира всеки голям сблъсък на ринга за Пулев. Според Георгиев е възможно Кобрата да остане извън ринга заради една целувка.

Прекратиха лиценза на Кобрата за Калифорния (ВИДЕО)

„Възможно е, защото в такива случаи, комисията взима под внимание не само това, което точно се е случило, но и понякога обществения интерес. Много са чувствителни американците на тази тема”, коментира Огнян Георгиев.

Със сигурност случката може да забави кариерата на Кубрат отвъд Океана. В най-лошия случай, казват юристите,  за дребна сексуално посегателство, законът предвижда затвор до 6 месеца. За да е налице сексуално посегателство, по законите на щата Калифорния, жертвата трябва да е заставена да стои на едно място  да бъде докосвана със сексуална цел по интимните части.

Устните не са част от интимните части, според калифорнийския наказателен кодекс. Имайки предвид тези факти и този закон, Кубрат Пулев няма как да е извършил сексуално посегателство върху г-жа Равало.

Ако е имало сграбчване за задните части - това също трябвало да се докаже.

„Мисля, че няма да има проблеми с Кубрат Пулев. Да, наистина, може би ще му се наложи да се извини публично за това, което е направил, предполагам, че дори биха му дали полагане на обществено полезен труд”, коментира Георгиев.

И у нас, и отвъд Океана - коментарите на случката бяха много и разнопосочни. Какви – гледайте във видеото

ВСИЧКО ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.