Промоционалният пакет за първи клиенти е добро начало и подходящ начин да навлезете в света на кредитите

Като едно от най-разпознаваните имена на българския пазар, Vivus.bg е доверен небанков кредитор, който предлага голямо разнообразие от услуги, съобразени с нуждите на потребителите. Едно от най-големите предимства на компанията е политиката им за нови клиенти.

При подаване на заявление за първи кредит с Vivus клиентите получават преференциални условия – безлихвен заем и освобождаване от всякакви такси. Така потребителите трябва да върнат точно толкова колкото са получили, без никакво оскъпяване, в рамките на избрания от тях срок. Процедурата по подаване на документи и заявления е улеснена, като всеки клиент може да направи свой профил в сайта на Vivus и да получи финансиране изцяло онлайн. Одобрението отнема до 15 минути и клиентът получава парите си незабавно. Промоционалният пакет за първи клиенти е добро начало и подходящ начин да навлезете в света на кредитите. Облекчените условия по този тип договори ви дават възможност да се запознаете с начина на работа на кредитните институции и техните очаквания към кредитополучателите.

Благодарение на дългогодишния опит на компанията, регистрирана на българския пазар през 2013 г., Vivus успява да предложи едни от най-конкурентните условия за бързи кредити. За да подпомогне процеса по кандидатстване и да направи условията си максимално прозрачни, сайтът на Vivus предлага опцията кредитен калкулатор, чрез който  клиентите могат да проверят по всяко време размера на заема, който биха могли да си позволят и респективно – каква би била сумата за връщане.

Комбинацията от опит и проактивно мислене правят Vivus една от предпочитаните компании за небанково финансиране в България. Тяхното продължително присъствие на пазара вдъхва на клиентите сигурност и им позволява да се възползват от услугите на доверен кредитор.

Като част от една от най-големите финансови компании в Европа - 4finance - Vivus черпи опит от международните лидери в индустрията. Благодарение на тази основа компанията успява да прилага добрите практики и на българския пазар. Така се разработва и програмата за улеснено кандидатстване при облекчени условия за първи заем. Отделно от преференциалните условия по този първи кредит, клиентите на Vivus могат да се възползват от удължаване на срока за погасяване по кредита, чрез което да си осигурят допълнително време за връщане, ако първоначалният срок не е бил достатъчен.

Грижата за клиента е основен фокус в работата на Vivus. Освен това като един от лидерите на пазара за бързи кредити в България, компанията се стреми да предложи възможно най-добри условия на клиентите си. Политиката за първи заем без лихва и без такси е едно от най-успешните решения на компанията, което доказва желанието на Vivus да предлага на клиентите си гъвкавост и лично отношение.