Преди дни друг модел обвини футболиста в сексуално посегателство

Бразилски телевизионен канал излъчи видеоклип, на който се вижда как звездата на „Пари Сен Жермен” Неймар се сбива с модел в стая в парижки хотел. Кадрите показват как нападателят и Нажила Триндаде лягат на леглото и секунди след това се стига до спор и сбиване.

Обвиниха футболната звезда Неймар в изнасилване

При пускането на видеото в ефир бащата на Неймар се включи на живо по телефона и категорично заяви, че синът му е невинен. Подчерта, че клипът показвал как футболистът е предизвикан от модела. „Още тогава той разбира, че всичко, което се случва, е инсценировка“, коментира още бащата на Неймар. Той бе категоричен, че излъченото е монтаж и полицията търсела пълния запис от онази вечер.

Преди дни друг модел - Н. Т. Мендес Де Суза, обвини Неймар в сексуално посегателство. В част от интервю с младата жена, излъчено в Бразилия в сряда, тя признава, че първоначално харесвала футболиста и искала да прави секс с него. Той дори й купил самолетен билет от Бразилия и се срещнал с нея в хотел в Париж.

Неймар, който настоява, че е невинен, публикува видеоклип, в който се посочва, че той е жертва на заговор. В същото видео той показва и интимни съобщения от „WhatsApp“. Де Суза му изпращала снимки, на които лежи на легло, гола до кръста.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.