Певицата се е отдала на почивка за няколко дни

Дженифър Лопес показа перфектната си физическа форма. 50-годишната актриса и певица качи нови снимки в своя профил в Instagram. В началото на този месец турски медии написаха, че певицата е "отвяла Анталия като буря", пише Vesti.

Концертът на Джей Ло в турския средиземноморски окръг бе част от турнето ѝ "It's My Party", а в Турция тя пристигна във вторник сутринта от Москва.

Между 7 000 турски лири (1130 евро) за правостоящи и 50 000 евро за ложа бе цената за вход на концерта в луксозния хотел в Белек, където се състоя концертът, пише в. "Акшам".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I ♥️summertime #julybaby #leoseason 📸 by: @lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

28 ложи са били отделени за събитието, като една от тях е била предназначена за специален гост на Лопес. Предполагаше се, че това е американската риалити звезда Ким Кардашиан. Тя обаче така и не дошла в Анталия, отбелязва "Хабертюрк".

Певицата се готви за премиерата на новата лента, в която участва. Филмът носи заглавието "Да свалиш Уолстрийт", а в главните роли виждаме Дженифър Лопес, Констанс Ву, Джулия Стайлс, Кики Палмър и Лили Райнхарт.

Филмът е вдъхновен от истински събития. На няколко жени им се налага да изкарват прехраната си с танци на пилон. Процент от парите им обаче отиват при собственика на клуба и те решават да „завладеят” мъжете от Уолстрийт. Премиерата е по-късно тази година.

Още любопитни новини, свързани с Джей Ло: 

Дженифър Лопес показа романтична снимка от годежа си (СНИМКА)

Дженифър Лопес с прозрачна рокля на рождения си ден (ВИДЕО+СНИМКИ)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.