На кадъра се вижда как бейзболистът Алекс Родригес коленичи на плажа с пръстен

Дженифър Лопес се похвали със снимка от годежа си. Певицата публикува в социалните мрежи кадър, на който се вижда как бейзболистът Алекс Родригес коленичи на плажа с годежния пръстен. 

 

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 Двамата се сгодиха преди дни, само няколко седмици, след като отбелязаха втората годишнина от връзката си. Алекс Родригес вече публикуваха снимка на огромния диамантен годежен пръстен, който вече краси ръката на Джей Ло. Под поста в Instagram бившата звезда на „Янките“ написа лаконично: “Тя каза „Да“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Цената на диаманта с правоъгълна форма е около един милион долара. Камъкът е около 10-15 карата, много качествен, с много малки инклузии (VS) и голяма чистота.  

Бившият съпруг на звездата певецът Марк Антъни й подари през 2004 г. годежен пръстен с 8,5-каратов син диамант, оценяван на 4 милиона долара. Джей Ло беше сгодена за актьора Бен Афлек, който й направи предложение за женитба с розов 6,1-каратов диамант, оценяван на 2,5 милиона долара.

Вторият съпруг на певицата Крис Джъд й подари през 2001 г. пръстен с диамант за шестцифрена сума. От първия ѝ брак с актьора Оджани Ноа от 1997 г. е останал диамантен пръстен за шестцифрена сума. Дженифър Лопес е имала продължителни връзки и с бекъп танцьора Каспър Смарт и музикалния магнат Шон Кумс.

Според близки на звездната двойка Алекс е предложил на любимата си на плажа. Двамата са на почивка в курорта „Бейкърс бей“ на Бахамските острови.

И още по темата:

Джей Ло и половинката й – в гореща фотосесия (ВИДЕО+СНИМКИ)

Пожарите в Калифорния застрашават имотите на Джей Ло и Шварценегер (ВИДЕО)

Кои са най-скъпоплатените певици според „Форбс”?

Скандална реакция на Джей Ло, когато гаджето й почти премаза папарак (ВИДЕО)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.