Лентата ще бъде наречена „Няма време за умиране”

Следващият филм за Джеймс Бонд и последният с участието на Даниел Крейг като 007 ще бъде наречен „Няма време за умиране” и ще излезе през април.

В този епизод на шпионска сага Бонд ще бъде изваден от пенсиониране от своя приятел и агент на ЦРУ Феликс Лейтер, за да започне коварна мисия за спасяване на отвлечен учен, сочи резюмето на филма.

Принц Чарлз е получил предложение за роля в следващия филм за Джеймс Бонд

Снимките на лентата са вече в ход, но не липсват и проблеми. Експлозия в британските студия Pinewood през юни разтърси една от филмовите площадки и нанесе щети. Вестник „Сън” съобщи, че взрив е разтърсил снимачната площадка след объркана каскада, сваляйки част от покрива и няколко стенни панела.

Даниъл Крейг иска Ед Шийрън да изпълни песента на 25 филм за Джеймс Бонд

Крейг, който ще изиграе легендарния шпионин за пети път, се подложи на лека операция на глезена след контузия при заснемане на сцена от филма в Ямайка.

Носителят на „Оскар” Рами Малек ще изиграе злодеят в дългоочаквания филм, в който ще участва и френската актриса Леа Сейду.

Продукцията беше нееднократно забавяна заради спорове около сценария, а спечелилият Оскар режисьор Дани Бойл се отказа от проекта.

Жена ще играе агент 007 в следващия филм за Джеймс Бонд

Започват снимките на 25-ия филм за Джеймс Бонд

Момичетата на Джеймс Бонд - преди и сега (ГАЛЕРИЯ)

Шон Конъри като Джеймс Бонд (ГАЛЕРИЯ)

Принц Чарлз на снимачната площадка на филма за Джеймс Бонд (ГАЛЕРИЯ)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.