Актьорът и половинката му и Блейк Лайвли са семейство от 2012 г.

Канадският актьор Райън Рейнолдс показа третото си дете, загатвайки, че то също е момиченце. Актьорът сподели в Twitter снимка със съпругата си и негова колежка Блейк Лайвли и бебето, за което се смята, че се е родило в края на лятото. Кадърът е заснет на фона на красив горски пейзаж в Британска Колумбия, съобщава БТА.

Кевин Спейси инкогнито в Белград (СНИМКИ)

Рейнолдс и Лайвли, които се славят с неохотата си да споделят снимки и информация за децата си, все още не са разкрили пола на третия си наследник. Съдейки по надписа към снимката, повечето почитатели на звездната двойка остават с впечатлението, че то също е момиченце. В типичен за него стил актьорът е закрил лицето на бебето с розово смайли.

Райън Рейнолдс е споделил поста като коментар по повод предстоящите избори в Канада.


"Обичам Британска Колумбия. Искам дъщерите ми да живеят в същата естествена среда, в която аз израснах. Кандидатът, за когото ще гласувате на 21 октомври, ще определи политиката, свързана с климата. Горд съм с прогреса по отношение на климатичните промени, постигнат през последните четири години", пише актьорът.

Актьорите, които се срамуват от култовите си роли (ГАЛЕРИЯ)

42-годишният Райън Рейнолдс и 32-годишната Блейк Лайвли са семейство от 2012 г. Двойката има две по-големи дъщери - 4-годишната Джеймс и 3-годишната Инес. На 2 май тази година, за всеобща изненада, Блейк се появи на премиерата на филма "Pokemon: Детектив Пикачу" в Ню Йорк с доста наедряло коремче. Тогава разкри, че с Рейнолдс отново ще стават родители.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.