Вижте какво е преживял вратарят на "Лудогорец"

Вратарят на "Лудогорец" Владо Стоянов бе изправен пред опасността да изгуби крака и кариерата си. Той обаче не се съобразява с лекарските прогнози и решава да се бори. Днес не само е напълно възстановен, но е готов да се върне в голямата игра.

„Опознах какво е да преминеш през Ада, но може би е било за добро. Преди мача с Холандия на тренировка при един от отскоците, коляното ми изпука. Сухожилието ми е скъсано и от първия момент започнахме да мислим как да се оперирам и възстановя. Проблемът беше в самото лечение на инфекцията”. Това каза пред камерата на „Събуди се”  Владо Стоянов.

Той показа къде се коват големите успехи на българския шампион. „Базата на  "Лудогорец" е нещо много специално за мен, имаме си стена на плача за другите отбори. Вече даже няма място къде да слагаме купите”, сподели още Стоянов.

„Лудогорец” надви „Локомотив” ПД (ВИДЕО+СНИМКИ)

Съпругата на Владо Стоянов - Венера разказа как двамата са се запознали. „Имаме различни теории за запознаването. „Бях студентка, прибрах се в града и се видяхме в едно заведение, той беше в жълто. Всички си мислят, че нямаме тези битовизми, но не е така. Владо много често забравя да плаща сметките. Смятат, че животът ни е различен, а не е така. Имаме много лишения. Дори и след контузията, винаги съм го подкрепяла, че ще продължи. Бяхме на заведение с приятелки, когато той ми се обади и каза, че ще му режат крака. Казах му, че ще съм до него”, разказа Венера.

Владо Стоянов е футболист номер 1 на България за 2014 г.

Репортер: Краси Боев

Целия репортаж гледайте във видеото

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.