Вижте какво разкриха Мариян Станков – Мон Дьо и Ива Софиянска – Божкова

Вечер, изпълнена със звезден блясък, очаква зрителите на NOVA броени часове преди раздаването на най-дългоочакваните кино награди – „Оскар“. Малко преди полунощ на 9 февруари по NOVA Ива Софиянска – Божкова и Мариян Станков – Мон Дьо ще потопят киноманите в атмосферата на Холивуд и кино събитието на годината. Заедно с едни от най-известните български актьори, продуценти и кино критици, водещите ще коментират актуалните новини около подготовката на церемонията, червения килим и номинациите в престижните награди „Оскар“. В студиото като ководещ ще бъде и познатата с кинорубриката си в „На кафе“ Андреа Банда Банда, която ще проследи последните приготовления на звездите преди да минат по Червения килим.

Любопитни факти за "Оскари" 2020 (ГАЛЕРИЯ)

„Към този момент церемонията изглежда много предвидима. Мога още сега да се обзаложа как ще се развият нещата. В Холивуд обаче има едно правило – „едно говорихме, друго стана”. „Оскар”-ът обаче обича тишината и това ще е така допоследно”. Това коментира Мариян Станков – Мон Дьо в студиото на „Събуди се”.

„В студиото ни в нощта на „Оскар”-ите ще имаме невероятни гости. Сред тях ще са Асен Блатечки, Силвия Лулчева, братя Чучкови и много други”, каза Ива Софиянска – Божкова.

Кой е фаворитът на зрителите? От понеделник, на сайта Nova.bg, всеки желаещ може гласува в категориите „Най-добър филм”, „Главна мъжка роля” и „Главна женска роля”. 

Специалното студио Треска за Оскари:„Златната нощ“ започва в 23.50 ч. на 9 февруари по NOVA и ще продължи до 3.00 ч., когато зрителите ще могат да проследят на живо церемонията по връчването на 92-те награди „Оскар“ в ефира на филмовия канал KINO NOVA. Кои ще бъдат големите победители – предстои да разберем съвсем скоро.

Ценителите на седмото изкуство могат да участват в специална онлайн игра на kino.nova.bg/Oscars и да получат възможността да станат част от най-бляскавото киносъбитие в света – наградите „Оскар“. Победителят от тях ще има възможността да се присъедини към публиката близо до Червения килим на следващата церемония през февруари 2021 г. заедно със свой близък.