Петър Занев и съпругата му Стаси говорят открито в първото си общо интервю

История за любов и страст - за любовта към футбола и страстта към модата. За родителската обич към децата и уважението към българската легенда Христо Стоичков. В първото си общо интервю капитанът на ЦСКА Петър Занев и неговата съпруга Стаси говорят открито. Те са заедно от 16 години, а от 12 имат и щастлив брак. Най-голямата им радост са децата им - Димитър и Сияна.

ПЪЛНА КЪЩА: Тишината невъзможна в дома на семейство Пресолски

"Поименно и визуално се познаваме от деца. Имаше период, в който не се бяхме виждали. Той притърпя инцидент, беше със счупен крак и прекара цялото лято на село. Видяхме се след толкова много години. Харесахме се и решихме да сме заедно", разказва Стаси Занева.

Според Петър Занев няма формула за поддържане на пламъка в любовта. Със съпругата си се поддържат взаимно и това внася комфорт в семейството.

"Преди да й предложа брак, живеехме заедно. Прецених, че това е моята половинка и не съм се поколебал", споделя футболистът.

Най-голямото щастие и радост в живота на двойката са децата им Димитър и Сияна.  За Занев няма по-голямо щастие от това да станеш родител. Определя се като добрия родител, а съпругата му - лошия. Според нея това е така, защото тя прекарва повече време с децата и се налага да е по-строга. Заневи избират Благоевград за свой дом, тъй като са родом от този край на страната. Харесват града, имат и много приятели в него.

„Говори с Ива”: Илиана Коджабашева за ролята й в „Пътят на честа”

И ако за Петър Занев страстта е футболът, то за Стаси това е модата. Преди близо 2 години тя и нейна приятелка създават модна линия облекла. Като футболна съпруга, Стаси се е научила да гледа футболни мачове, да подкрепя съпруга си и да се вълнува.

Според капитана на ЦСКА за никой не е тайна, че Христо Стоичков е човекът, помогнал му да се развие във футбола. Той му подава ръка, канейки го в националния отбор. Той се дразни на коментарите, които вижда в социалните мрежи. Занев е на мнение, че България няма да има втори Христо Стоичков и за това спортисти от неговия ранг трябва да се уважават.

Целия разговор с Петър Занев и съпругата му Стаси гледайте във видеото.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.