Севделина Арнаудова потвърди думите на премиера

Ръководителят на правителствената пресслужба Севделина Арнаудова заяви, че обвиняемият бизнесмен Васил Божков е довел главния изпълнителен директор на bTV Флориан Скала в централата на ГЕРБ. Арнаудова потвърди думите на премиера Бойко Борисов, че Божков е посещавал централата на партията, придружен от ръководството на телевизията.

Борисов: Божков доведе ръководството на bTV в централата на ГЕРБ

Пиарът на министър-председателя отговори на публикация на хазартния бос във Facebook, в която той твърди, че Арнаудова е посещавала офиса му всеки месец.

"През последните години Севделина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?", написа Божков.

"От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълнение на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии.

Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.

И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната - в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала - главен изпълнителен директор на bTV!", написа Арнаудова.

В поста си Севделина Арнаудова не дава детайли за срещата.

Припомняме, че в официална позиция от 16-ти май БТВ Медиа Груп категорично отрекоха, че ръководството на компанията е имало близък контакт с Васил Божков и не е получавало покани за срещи.

По-късно през деня Арнаудова публикува нов пост в социалната мрежа.

"Здравейте, г-н Божков (Али Баба). Пише Ви Шехерезада. И аз умея да разказвам приказки. И ще започна преди Вас, защото като един старец не помните добре приказките и си ги съчинявате. Така правеше дядо ми, когато ми разказваше.

Опитвате се през мен да атакувате друг. Лошо, Али Баба! Аз чували с милиони не съм пренасяла и не съм взимала нито за себе си, нито за друг! Не сте давал за никой. И нито ме е страх от лъжите Ви, нито от заплахите! Аз не съм Вашата цел, Али Баба! Целите се в друг през мен и бъркате, защото не казвате истината!", написа тя.

 

 

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.