Родена в Белград, живяла в Швейцария и Париж, днес Жаклина живее в средновековна сграда в сърцето на Италия

Тя има половин милион последователи в Инстаграм. Хиляди млади момичета следят всяка нейна стъпка и искат да изглеждат като нея. Името й е Жаклина и въпреки, че вече е баба на две момичета, 51-годишната сръбкиня е считана за модна икона. Стотици дизайнери, хотели, ресторанти и вериги по цял свят се надпреварват кой да я ангажира първи.

"ТЕХНИТЕ ИСТОРИИ": Да избягаш от суетата

Родена в Белград, живяла в Швейцария и Париж, днес Жаклина живее в средновековна сграда в сърцето на Италия, откъдето е Даниеле, за когото се омъжва преди година. Консултант в областта на пътното строителство, преди 5 години живота на Жаклина прави рязък и неочакван завой.

„Аз не съм обичайния инфлуенсър, който сте свикнали да виждате по социалните мрежи. Започнах да публикувам снимки, когато бях вече на 47. И това беше доста необичайно занимание за жена на моите години, аз вече бях и баба. Мисля, че точно заради това предизвиках толкова голям интерес. Инстраграм буквално се взриви. Не очаквах подобна реакция”, разказва Жаклина.

Днес тя е на 51. А вярната й армия от последователи в Инстаграм наброява повече от половин милион души. Пръснати са по целия свят и всички те са луди по бабата, която изглежда зашеметяващо. Без значение дали рекламира дрехи, хотел или ресторант.

Повече по темата гледайте във видеото