Рапърът обяви, че съпругата му се е опитала да го вкара в психиатрична клиника

Холивуд е разтърсен от един от може би най-големите скандали в съвременната поп и културна история - Кание Уест влезе в спор с клана Кардашиян, предаде БГНЕС. 

Популярният рапър обяви в Туитър, че съпругата му Ким Кардашиян Уест се е опитала да го вкара в психиатрична клиника след скандалния му предизборен митинг в Каролина, с който стартира кампанията си за предстоящите президентски избори в САЩ.

Източник сподели, че Ким Кардашиян е заплашила да се разведе с известния рапър, ако „той не прекрати политическия си ангажимент“. Това, което разгневило Ким Кардашиян, било признанието на Кание на предизборния митинг, че двамата обмисляли Ким да абортира с най-голямата им дъщеря Норт.

Първначално той публикува няколко „скрийншота“ от кореспонденцията с Ким Кардашиян, след което ги изтри. В туитовете си той обиди и майката на Ким Кардашиян - Крис Дженър. Той каза, че тя си партнира със съпругата му, за да го обяви за луд, а по-късно публикува писмо до Крис Дженър, с което й забранява да вижда децата му.

Кание Уест се регистрира като кандидат за президент на САЩ

"Ако ме затворят като Мандела, знаете защо", написа той в един от туитовете си.

Той коментира и известно секс видео, публикувано през 2007 г., в което Ким Кардашиян е с тогавашното си гадже.

"Бих направил всичко за децата си и се молех на Бог майката на моето дете да не продава секс-видеа, за да стане известна", написа той.

Уест, който обяви кандидатурата си за президент на САЩ в края на годината на 4 юли, прекара час на сцената в Чарлстън, Южна Каролина. Носеше бронежилетка и беше обръснал главата си с надпис „2020“ върху нея. Говорейки за расовите проблеми, Уест стана видимо емоционален. "Най-голямото расистко изявление е, че Кание Уест, ако се кандидатира за президент, ще раздели черните гласове", каза той.

Рапърът говори по различни теми като религия, бизнес планове, финансиране на училищата и критикува Демократическата партия, за която той каза, че никога не е помагала на афро-американците. Той се позова и на аборта, като каза, че смята, че той трябва да бъде легален, но че всяка майка, която реши да роди дете, трябва да получи милион долара.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.