Тя се е отдала на своята страст - интериорния дизайн

Моделът Джиджи Хадид се наслаждава на едни от най-красивите дни от живота си - тези на бременна жена в очакване на първото си детенце. То ще се появи през септември. В последно време тя се е отдала на своя страст - интериорния дизайн, и заедно с майка си Йоланда са направили цялостно обзавеждане на апартамента на модела в Ню Йорк, пише dariknews.bg.

Джиджи Хадид очаква първото си дете

Явно Джиджи Хадид е изключително горда с резултата, тъй като публикува снимки от апартамента, а това тя прави за първи път. "Прекарах цялата минала година, проектирайки моето мечтано място. Разбира се, всичко се случи точно преди карантината, но съм развълнувана за всички специални моменти, които преживяхме, докато го направим", пише тя в Instagram.

Виртуалната обиколка на дома на Джиджи Хадид започва с хола. Тук виждаме ексцентричен диван, на който са положени декоративни възглавнички на Жан-Пол Готие. На стените пък има произведения на изкуството, дело на Остин. 

Джиджи Хадид и Зейн Малик - отново заедно

Кухнята е истинска мечта за всяка домакиня, а на плота в средата пък виждаме купа с топки за билярд. Впечатляващи са и стъклата на шкафовете, зад които се вижда декорирана паста, дело отново на прочут художник.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(oldie) camera roll finds ! 💛 #stayhome

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Банята на апартамента е направо мечта - просторна, с много мрамор и топла светлина. Една от стените пък е декорирана с корици на списание New Yorker. Цялостно апартаментът е направен с много вкус и със страшно много пари.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си