Актрисата празнува рожден ден на 7 август

Актрисата Чарлийз Терон, известна с ролите си във филмите "Атомна блондинка", "Чудовище" и  "Северна страна", празнува рожден ден. Тя навършва 45 години на 7 август. Актрисата е считана за една от най-красивите жени на планетата, а с годините тя доказа, че не й е нужен мъж, за да бъде щастлива.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ПРЕКРАСНАТА ЧАРЛИЙЗ ТЕРОН

Терон е родена в Бенони, Южна Африка и е единствено дете. На 13 години е изпратена да учи в пансион. Две години по-късно вижда как майка ѝ убива баща ѝ, след като пиян се опитал да я нападне.

ОЩЕ СНИМКИ НА ЧАРЛИЙЗ ТЕРОН ВИЖТЕ ТУК

БЛЯСЪКЪТ НА ХОЛИВУД: За бижутата и суетата на звездите (ВИДЕО)

На 16 години сключва договор с модна агенция в Милано. По-късно се мести в Ню Йорк, където учи балет. След като решава да се установи в Лос Анджелис, не след дълго получава първата си роля в игрален филм. След участието си в няколко холивудски филма, Терон е избрана за главната роля на жена сериен убиец във филма „Чудовище”. С тази си роля печели награда „Оскар“ за най-добра актриса.

Коя е най-влиятелната модна икона на 2019 г.? (ГАЛЕРИЯ)

След множество бурни връзки, днес актрисата е щастлива без половинка и с децата си. В средата на 90-те Терон имаше връзка с актьора Крейг Бирко, след което се срещаше с музиканта Стивън Дженкинс. Най-дългата връзка на Чарлийз е била със Стюарт Таунсенд, след което тя решила да осинови момче на име Джаксън. Актрисата разкри миналата година, че най-голямото й дете е транссексуално момиче. Чарлийз беше сгодена за Шон Пен, но се раздели с него през 2015 година. През същата година тя осинови и дъщеря си Августа.

Чарлийз Терон си търси гадже (СНИМКИ)

Раздадоха наградите Жена на годината на списание „Гламър” (ВИДЕО+СНИМКИ)

Звезди, записали имената си в Книгата на Гинес (ГАЛЕРИЯ)

Звезди, напуснали училище в името на кариерата си (ГАЛЕРИЯ)

Коя е най-скъпо платената актриса в света (СНИМКИ)

25 звезди, които през годините се промениха до неузнаваемост

Звезди, които на 40 и 50 изглеждат по-добре, отколкото на 20

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.