Дъщеря му Катрин и съпругът й Крис Прат са станали родители

Арнолд Шварценегер е станал дядо. Дъщеря му Катрин Шварценегер и съпругът й - актьорът Крис Прат, наскоро са станали родители, съобщи Контактмюзик. Новината съобщил братът на Катрин - Патрик Шварценегер, във видео от уикенда, с което разполага "Ентъртейнмънт уикли".

Дъщерята на Шварценегер очаква първото си дете (СНИМКИ)

"Те се чувстват страхотно. Наскоро получиха своя малък дар", казва синът на Арнолд Шварценегер, докато напуска пазар в Санта Барбара, Калифорния. В отговор на поздравлението по случай това, че е станал чичо, 26-годишният Патрик отговаря с вдигнат палец. След това той показва пред камерата пакет с розова панделка, преди да се качи в автомобила си. Остава неясно дали подаръкът е за сестра му или за новото попълнение в семейството, предаде БТА.

Дъщерята на Арни се омъжи (СНИМКИ)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And happy Father’s Day to my dear daddy! I love you so much ♥️

A post shared by Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) on

 

Арнолд Шварценегер показа необичайните си домашни любимци (ВИДЕО+СНИМКИ)

Въпреки че Патрик Шварценегер не споменава кога се е родило бебето, неназован източник, цитиран от "Ентъртейнмънт уикли", съобщава, че автомобилът на Прат е бил забелязан пред болницата "Сейнт Джон" в Санта Барбара в петък следобед.

Арнолд Шварценегер направи шпагат върху кухненска маса (ВИДЕО)

41-годишният Прат, който има 7-годишен син от бившата си съпруга Ана Фарис, и 30-годишната Катрин Шварценегер се ожениха в Монтесито, Калифорния, през юни 2019 г. През април тази година двойката оповести, че очаква дете, припомня изданието.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.