Футболистите на Моуриньо са в Пловдив

Големият ден за "Локомотив" Пловдив настъпи! Днес момчетата на Бруно Акрапович ще се изправят срещу английския гранд "Тотнъм" в двубой от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата на стадиона в парка "Лаута" е с начален час 19:00 часа.

"Смърфовете" са отявлени аутсайдери срещу четата на Жозе Моуриньо, водена от големите звезди на световния футбол, сред които Хари Кейн, Хюн-Мин Сон, Лукас Моура и други. Данните сочат, че разликата в стойността на двата е тима е над 130 пъти в полза на "шпорите". 

"Локо" (Пловдив) се изправя срщу "Тотнъм" в Лига Европа

Въпреки това ентусиазмът из Пловдив преди срещата е невиждан. Въпреки загубата от "Лудогорец" като гост в изминалия кръг на efbet Лига с 1:3, хората на Акрапович отново изглеждат в добре познатата си чудесна кондиционна форма и може да потърсят изненада срещу именития си съперник в първите минути с най-силното си оръжие - пресата. 

За гостуващия тим, от своя страна, двубоят може да донесе само негативи в същинския смисъл на думата. Никой на Острова няма да приеме нищо друго освен успех и продължаване в следващия кръг. От друга страна, Моуриньо със сигурност има нужда от серия добри резултати след поражението с 0:1 от "Евертън" на старта на Висшата лига и информациите за брожения в неговия тим.

Какви са взетите мерки за срещата вижте във видеото

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.