Има загинали

Лошо време и серия тежки катастрофи в страната. Двама души загинаха на пътя Велико Търново - Габрово. Войната по пътищата взе и жертва в Благоевградско. Има и не малко ранени.

Пикап на фирма за бързи кредити е самокатастрофирал около 7 часа на пътя Велико Търново - Габрово. В резултат на това на място са загинали млади мъж и жена, пътували в него. Пътят остана затворен повече от три часа. 

Снимка: Мартин Георгиев, NOVA

 

Снимка: Мартин Георгиев, NOVA

На същото трасе, преди Габрово, други двама души са ранени, като отново лек автомобил се преобърна в канавката.

Пътен имаше и на пътя София-Варна на разклона за Ловеч. Две коли се сблъскаха челно. Леко ранен е единия шофьор. Движението по главния път остана затруднено с часове.

65-годишен мъж загина при тежка катастрофа на Главен път Е-79 в района на Дупница. Мъжът се е опитвал да направи забранен обратен завой, когато е последвал тежък удар с друг автомобил. Пострадали от другата кола няма. Движението в участъка беше ограничено за няколко часа.

Сред вероятните причини за леките и тежките произшествия през днешния ден са мократа пътна настилка и несъобразената скорост.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.