Актрисата е майка на три деца

Актрисата Кейт Хъдсън се описва в последното си интервю, разказвайки за родителството, като строга майка, която изисква добро поведение и обноски от децата си.

Ще ги познаете ли: Звездите като деца (ГАЛЕРИЯ)

Тя и партньорът й Дани Фуджикава имат двегодишна дъщеря Рене Роуз, а от предишни връзки Кейт има синове Бингам Хон (9) и Райдър Ръсел (16). Според нея строгият начин на възпитание, който тя въдворява, е изненада за цялото й семейство. Тя казва, че нейната „стратегия“ се оказва ефективна.

Звезди с еднакви рокли: Коя е по-красива? (ГАЛЕРИЯ)

„Това, което разбрах, е, че когато въведете някои правила в дома, няма да се налага да преговаряте за нищо. Когато казвам „точка“, разговорът свършва тук!“, заключава Кейт.

Майката на три деца обаче дава право на малките си да "правят грешки", а що се отнася до стила на възпитание на други хора, тя казва, че не съди другите майки и бащи. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

Източник: БГНЕС
  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си