Кобрата с екслузивно интервю за NOVA преди мача за световната титла

„Чувствам се перфектно. Лично аз смятам, че съм готов и отиваме да мачкаме”. С тези думи Кубрат Пулев коментира в екслузивно интервю за NOVA предстоящия си мач с Антъни Джошуа следващата събота за световната титла.

„Подготвен съм много добре и абсолютно правилно. Какво ще се случи на самия мач – не мога да кажа. Отивам, за да побеждавам”, категоричен е Кобрата.

По думите на българския боксьор легендарният треньор Ули Вегнер, който наскоро се присъедини към лагера му, е човек, който си разбира от работата и има много опит. „Той е човек, който винаги усеща състезателя. Той много добре знае кога, колко и какво”, заяви Пулев.

Пулев и Джошуа ще се бият в зала The SSE Arena пред 1 000 зрители

При подготовката си през изминалите месеци Кобрата е заложил на общи физически тренировки и спаринги. „Точно както си е по учебник”, посочва той.

„Винаги съм бил позитивен и стабилен. Вярвам, че нещата се случват когато и както трябва. Важно е човек да вярва и да бъде целеустремен. Отлагането на самия мач можеше да се отрази на някои по-емоционално. Но аз нямам такива проблеми. Приемам всичко това за нормално, доколкото може да е при текущата ситуация. Казах, че съм готов по всяко едно време”, заяви Пулев в отговор на въпрос как е приел неколкократното отлагане на мача му с Джошуа.

Подробности от ексклузивното интервю с Кубрат Пулев гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.