Подробности за случилото се очакват по-късно през деня

Продължава разследването във връзка с трагедията във Варна, при която трима души бяха намерени мъртви в жилищна кооперация в центъра на града. 

„Към  момента основната версия на полицията е двойно убийство с последвало самоубийсто", заяви в ефира на „Здравей, България” главният секретар на МВР комисар Ивайло Иванов. Той успокои жителите на Варна, че на свобода не се разхожда троен убиец. 

 

Откриха 3 трупа в апартамент във Варна, разследват убийство (ВИДЕО+СНИМКИ)

Все още се очакват резултатите от аутопсиите на телата, както и балистичните експертизи. Припомняме, че жертвите на трагедията са 2-ма българи и един шведски поданик, а в апартамента бяха открити множество оръжия и боеприпаси. Появи се и информация, че от балкон на сградата е скочило момиче, но не е ясно дали това е балконът на апартамента, в който е извършено убийството.  

От полицията съобщиха, че ще дадат повече информация по случая по-късно през деня.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.