Какви поуки са си взели от приключилата година

„Годината беше различна за всички. Празнуването на Новата - също. Определено беше първата година, в която не бяхме на участие в някой шумен клуб. Останахме сплотени по един различен начин и това ми хареса”, сподели Венци Венц в студиото на „Събуди се” за изминалата 2020 г. 

„Изпратихме старата година много спокойно. Бях на село с баба. 2020 беше тежка. Изпратихме близки хора, преживяхме го и се затворихме в себе си. Сега се опитваме да се съберем и да си дадем обяснение за всичко случило се и на какво ни е научило то, за да продължим напред”, добави Павел. 

Венци Венц със собствен емоционален проект

Венци сподели, че отминалата година му е показала един различен начин на живот. „Обръщаме внимание на един вътрешен свят. Излязохме от едно колело, което завъртахме от дълго време. Абстрахирайки се от консуматорското, видяхме, че има и друг свят”, каза още Венци. 

Според Павел тайната е в отношенията между хората.

"ТОПЪЛ ЧАЙ": На кого подари песента си Павел Николов - Pavell?.

НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ: Павел и Венци Венц за новата им песен „Кеш“

Повече гледайте във видеото. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.