В него тя разказва за изминалата 2020 г.

В случай че нейната персонализирана огърлица със среден пръст не беше достатъчно показателна за изминалата 2020 г., Бионсе сподели много личен поглед към върховете и паденията на живота си през последната година, пише ohnamama.bg.

Бионсе и Джей Зи показаха близнаците си

Певицата публикува видео, на което се виждат изключително редки кадри на трите ѝ деца - 8-годишната Блу Айви и 3-годишните близнаци Руми и Сър, както и съпругът ѝ Джей Зи.

В четириминутното видео, публикувано в Instagram, Бионсе и очарователните близнаци се возят в голф количка на фона на песента „Savage”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

В текста към видеото, което също документира разнообразните хуманитарни и благотворителни начинания на певицата през последната година, Бионсе изрази надежда за „по-добра и по-светла“ 2021 г.

„2020-а ни раздели и обедини. Повечето от нас не можаха да видят близките си и изпитахме прекалено много загуби, но ни обединяваше нашата човечност. Тази година за мен беше свързана с радостта, преследването на щастието и живота в любов. Сега всички гледаме напред и се молим за ново начало. Моето пожелание към вас е да уважавате себе си и близките си“, написа звездата.

Видеото завършва със съобщение, напомнящо на всички, че „моментите с тези, които обичаш, са безценни“.

Бионсе и Джей Зи държат близнаците извън светлината на прожекторите, откакто обявиха раждането им през юли 2017 г. с емблематична флорална фотосесия. Оттогава двойката сподели само няколко снимки на двете си по-малки деца.

Бионсе дарява средства на 100 души в нужда

Миналата година черно-бял портрет на близнаците изтече онлайн без разрешението на родителите. След известен шум в интернет, снимката бързо беше премахната по искане на семейството, съобщава BuzzFeed News.

Бионсе получи най-много номинации за наградите "Грами"

Тоалетите на Бионсе - стил и екстравагантност (ГАЛЕРИЯ)

Бионсе показа доста плът в рокля от кристали (ГАЛЕРИЯ)

Бионсе в една различна фотосесия - СНИМКИ

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.