Темите коментираха Божана Кацарова, Ненчо Балабанов и Христиана Парова

В четвъртък гостите на „Пресечна точка” –  шеф готвач Божана Кацарова, актьорът Ненчо Балабанов и фитнес инструкторът Христиана Парова дискутираха по три теми. 

Първата от тях бе свързана с безпрецедентния щурм в Капитолия.  

„Това е хаос, който е едно лошо допълнение към пандемията. Не знам с какъв акъл толкова хора подкрепят Тръмп. Трябва по демократичен начин и с достойнство да докажеш, че ти си бил правилния избор", заяви Ненчо Балабанов.

„Пресечна точка”: За надеждите след ваксината, ползите от обучението в клас и цената на адреналина

След това гостите обсъждаха фалшивата новина за смъртта на поета Недялко Иванов. След като разбра за случая, той реагира на публикацията с ирония и дори написа стихотворение.

„Четейки новината си помислих, че неговите близки са изживели невероятен стрес”, каза Христиана Парова.

"Пресечна точка": Човекът на годината, за блясъка на славата и качването на тегло по празниците

Последната тема беше свързана с това как българите кръщават децата си в последните години.

„Много обичам своето звучно, българско име. В чужбина обаче трудно го произнасят. Затова се стига до това, че много българи вече кръщават децата си с чужди имена”, коментира Божана Кацарова.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.