Папараци уловиха актьора на плажа

Брад Пит не е от звездите, които си губят времето с излишни интервюта и светски изяви. Когато работи и трябва да представи свършеното от него, тогава се появява, за да говори за новия си проект, а не за личния си живот, пише DarikNews. Последните месеци бяха наситени с много лични събития за Брад, най-вече около моделката Никол Потуралски, с която се виждаше известно време. Това е вече зад гърба на Брад, който посрещна Новата година на красиво място. 

Брад Пит раздава храна на бедните в Лос Анджелис (ВИДЕО)

56-годишният актьор се оказа на островите Търкс и Кайкос. Актьорът е в компанията на басиста на Red Hot Chili Peppers Майкъл Балзари. Папараците обаче са жадни за новини и снимки, особено в последните месеци, в които няма големи светски събития. Така ловките обективи на фотографите на звезди уловиха Брад Пит на въпросната дестинация. Пит е заедно с дългогодишни приятели, докато се гмуркат в Атлантическия океан.

Папараците успяха да снимат Брад Пит секунди преди да се гмурне, като на кадрите се виждат татуировките на гърба му. Има изображения на торнадо, както и надписи на санскрит. Интересното е, че някои от татусите се виждат за първи път. Не е известно дали са нови, или пък са правени отдавна. 

Брад Пит и Никол Потуралски са се разделили

Какво се случва в личния живот на Брат обаче си остава загадка, поне на този етап. Знае се, че отношенията му с Анджелина станаха по-обтегнати около аферата му с Никол. Децата пък в момента са заедно с майка си.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.