Според него огромният проблем пред нацията са поведението и заявките на политическите партии

“Някак си ми е лесно и свободно на душата да говоря, защото КОД беше и е последователен в целите и постъпките си. Ние ясно казахме срещу какво сме - розовия революционен хаос. БСП, клонинги на БСП либерален и зелен патриотизъм – всичко под юмрука на президента, което се е строило в една фаланга и казва, че иска да управлява”. Това заяви в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS председателят на КОД Петър Москов в отговор на въпроса кого припознава партията му сред тези розови революционери.

Стефан Балабанов: Може да има уволнения заради нелегалния полицейски купон

Той посочи, че КОД са казали срещу какво са, и огромният проблем пред нацията са поведението и заявките на политическите партии.

„Защото много от тях в момента заявяват с кого няма да правят нищо. Резултатът обаче ще бъде, че на 4-и април българските граждани ще гласуват за нещо, което ще бъде един невъзможен парламент. Невъзможно от гледна точка да се направи едно почтено от идеологическа гледна точка мнозинство”, заяви Москов. И допълни: „Ние в КОД сме почтени и ясни и затова не се притеснявам да говоря. След като казахме срещу кого сме и какво е голямото ни притеснение, ние казахме и какъв е изходът от това. За нас изходът е силен десен съюз”.

Целия разговор гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.