Щастливата новина съобщи нейната майка Каръл

Сестрата на Кейт Мидълтън – Пипа, очаква второ дете. Щастливата новина съобщи нейната майка - Каръл, в интервю пред списание за домакини, предаде „Дейли Мейл”.

Братът на Кейт Мидълтън се сгоди за французойка (СНИМКА)

Тъщата на принц Уилям разказа също, че е „винаги на разположение” за своите внуци – принцовете Джордж и Луи, принцеса Шарлот, както и първото дете на Пипа – Артър. Споделяйки надеждите си за бъдещето Каръл Мидълтън казва, че очаква тази година да прекара повече време със семейството си, както и с "най-новото си внуче”.

И Пипа Мидълтън се появи със стил на "Уимбълдън" (СНИМКИ)

„Искам да тичам по полето, да се катеря по дърветата, да играя на площадката. Докато мога, ще го правя за внуците си. Готвя с тях, танцуваме заедно, караме велосипеди. Надявам се те да оценят това, което им дава природата, и наистина да се наслаждават на дейностите отвън”, споделя 66-годишната майка на херцогинята на Кеймбридж.

Принц Уилям и Кейт станаха чичо и леля, Пипа Мидълтън роди първото си дете

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.