Вижте какво още каза той пред Мариян Станков – Мон Дьо

„Когато човек се занимава с музика, трябва да си зададе въпроса защо го прави. Моят отговор е „музиката”. Аз не го правя, за да бъда известен. Никога не съм искал да имам слава и пари. Знам, че съм честен човек. Никога не съм си позволявал да преча на другите, за да успея”. Това заяви Владимир Ампов - Графа пред Мариян Станков – Мон Дьо.

Изпълнителят описва себе си като „момче, което сбъдва мечтите си”. „Нещата започнаха да ми се получават, защото се успокоих. Придобих повече увереност в това, което правя. От ранна детска възраст все се притеснявах, все се тревожех за нещо. Това продължава и до ден днешен. Аз съм много отговорен човек. Непрекъснато се тревожа за някакви неща, които може би в някаква степен са и маловажни  и е безсмислено да се тревожа”, споделя той.

Графа отговори на предизвикателството на Херо Мустафа (ВИДЕО)

„Научих се обаче тази тревожност да не ми влияе. Оказа се, че съм доста силен като характер. В пубертета си мислех, че съм по-лабилен, по-слаб. Особено в критични ситуации обаче реагирам много по-хладнокръвно, отколкото други. Умея да работя под напрежение”, казва Графа.

Пред Мариян Станков – Мон Дьо той говори и за смъртта на майка си. „Времето може би лекува, но болката си остава. Важно е да намериш сили, за т.нар. „сбогуване”, каза певецът.

И допълни: „По някакъв начин успях да го направя. Беше доста труден процес вътре в мен. За пътуването ми до Индия индиректно се оказа, че причината основно е била, за да намеря този път към сбогуването с нея. Една от песните, записани там, е записана за Тони. Дълго време търсих християнски катедрали в Индия. Тъй като майка ми беше много набожна, по някакъв начин получих смирение, заставайки на ръба на оградата на една от тези катедрали”.

Графа сподели още, че винаги е бил много близък с баща си. „Той винаги е бил моя силна опора. Иска ми се да бъда поне малко такъв с моите деца. Късметлия съм да имам такъв баща и такава сестра”, казва той.

Графа в кампания срещу насилието над лекари

Според него провалът е нещо хубаво, защото ако успееш да се съвземеш след него, идват по-добри дни.

„От ранна детска възраст се занимавам с тази професия и съм минал през трудни моменти. Имало е години на неодобрение и подигравки. Не ги помня с конкретика, но може би за това, че по някакъв начин съм постигнал нещата си по „втория” път благодарение на фамилията си. Това вече е минало, но е оставило някакво клеймо в мен”, разказва Графа.

Цялото интервю с него гледайте във видеото.