Ще се съберат ли двамата с Кари?

Вече е ясно, че продължение на "Сексът и градът" ще има, а една от най-добрите новини е, че един култов и много обичан персонаж се завръща! Става въпрос за самият Ейдън, изигран от актьора Джон Корбет. Голямата любовна тръпка на Кари Брадшоу се завръща и само можем да предполагаме какво означава това за нея и връзката ѝ с Тузара. 

Самият Джон потвърди в интервю наскоро, че ще участва в няколко от епизодите.

"Ще се снимам в продължението. Мисля, че ще участвам в няколко епизода. Много харесвам целия екип, едно време си прекравахме страхотно", коментира актьорът.

Сара Джесика Паркър празнува рожден ден (ВИДЕО)

От HBO Max все още не са потвърдили завръщането на Ейдън, но всички вече тръпнат в очакване да го видят отново в сериала. Героят му се появи в третия сезон на култовия сериал, а между него и Кари имаше страхотна химия. Мнозина се надяваха Кари да избере него пред Тузара. Двамата се видяха години по-късно на пазара в Абу Даби и се оказа, че Ейдън е щастливо женен с няколко деца, а самата Кари пък бе омъжена за Тузара, пише Edna.bg.

До този момент участие в продължението са потвърдили Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън. Те ще се завърнат в иконичните роли на Кари Брадшоу, Шарлът Йорк и Миранда Хобс. За жалост четвъртата дама в тандема няма да участва в сериала. Това е Ким Катрал. От години тя изразява негативното си мнение към сериала и екипа, който стои зад него, така че отказът ѝ от ролята не е изненадващ.

Още един главен герой отпада от продължението на „Сексът и градът“

"Отдавна съм приключила с ролята на Саманта Джоунс. Обичах "Сексът и градът", този сериал бе благословия за мен, но всичко си има край. Нека ме заменят с друга актриса. Моят отказ е категоричен", коментира преди време Ким Катрал.

Още един персонаж, който за жалост няма да се завърне, е Тузара. 

"Сексът и градът" се завръща, но без една от главните героини