Раждането на бебето на Ник и съпругата му Лорън не е минало съвсем безпроблемно

Бившият член на момчешката банда Backstreet boys Ник Картър стана баща за трети път, а израелската актриса Гал Гадот, известна с ролята на супергероинята "Жената-чудо" очаква трета дъщеря.

"Щастливи сме да споделим, че бебето ни е вече тук. Но като родители знаем, че понякога нещата не стават така, както си ги планирал. Имаше известни усложнения, но всичко изглежда по-добре след първата нощ", написа Ник в своя Twitter профил. 

Бейби бум сред звездите (ВИДЕО)

Раждането на бебето на Ник и съпругата му Лорън не е минало съвсем безпроблемно. Картър бе споделил пост в социалните мрежи, с който показваше, че е много притеснен и се моли всичко да бъде бнаред с майката и бебето.  

Ник Картър и съпругата му Лорън споделиха през януари, че очакват трето дете.Те имат по-голям син Один (на 5) и дъщеря Сорша, която се роди преди повече година.  

Израелската актриса Гал Гадот, известна с ролята на супергероинята Жената чудо в едноименната продукция   очаква трета дъщеря . 

Бейби бумът сред звездите продължава (ВИДЕО)

Тридесет и пет годишната красавица лично оповести, че със съпруга ѝ Ярон Варсано отново ще стават родители на момиченце като виртуален гост в шоуто "На живо" с Кели Рипа и Райън Сийкрест. 

Те са семейство от 2008 г., имат още две момичета - 9-годишната Алма и 3-годишната Мая.    

Гадот се превъплъщава в образа на Даяна Принс във поредицата за Жената чудо. През декември миналата година от "Warner Brothers" съобщиха, че се подготвя трети филм за приключенията на супергероинята. 

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.