Датският халф успокои феновете си: Добре съм

Звездата на датския национален отбор Кристиан Ериксен, който колабира на терена по време на мач от Европейското първенство в събота, публикува своя снимка от болницата. В текст под фотоса халфът благодари на всички хора по целия свят, молили се за неговото възстановяване. На снимката Ериксен се усмихва окуражително от болничното легло с вдигнат палец, съобщава “Скай нюз”.

Кристиан Ериксен от болницата: Няма да се предам

В своя профил в Instagram той написа: „Огромно "Благодаря" за милите Ви пожелания и съобщения от цял свят. Означават много за мен и моето семейство. Добре съм, предвид обстоятелствата. Все още ми предстоят някои прегледи в болницата, но се чувствам добре. Сега ще подкрепям датските момчета. Играйте за цяла Дания! С най-добри чувства, Кристиан".

Всичко за UEFA EURO 2020™ ще откриете в специалната секция на Gong.bg.

Мачовете от дългоочакваното Европейско първенство по футбол могат да бъдат проследени в телевизионните канали NOVA, DIEMA, БНТ 1 и БНТ 3. Всяка от двете медии ще излъчи пряко по 27 мача, като откриването, срещата от груповата фаза между Унгария и Франция на 19 юни и финала на първенството на 11 юли ще бъдат излъчени съвместно в каналите на Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.  

Звездата на Дания колабира на терена, на трибуните се молят за живота му (СНИМКИ+ВИДЕО)

Състоянието на Ериксен е стабилно, в болница е (ВИДЕО+СНИМКИ)

ВСИЧКО ЗА ИНЦИДЕНТА С ЕРИКСЕН ЧЕТЕТЕ ТУК