Идеи за добра визия в любимия ни сезон

Любимият ни сезон е по-близо, отколкото можем да си представим, и е крайно време да извадим на преден план в гардероба летните си тоалети. Със сигурност в колекцията ви ще има дрехи, които вече не са ви съвсем по мярка или не са ви така любими както преди, затова и вероятно ще се наложи да поосвежите стила си с нови находки. Знаете, че красотата е усещане, затова и за да се чувстваме добре, трябва на първо място да изглеждаме добре. Ето защо в днешната статия ще ви споделим своите три тайни съставки за създаване на стилна лятна визия, с която да изглеждате и да се чувствате като богиня.

По роклята ще ме познаеш

Панталоните могат да изглеждат много стилно и секси, особено когато са подбрани правилно според силуета ни, но нека бъдем честни – има ли по-красива и женствена дреха от една дамска рокля? Независимо дали е спортна, или официална, подходящата рокля за нас има вълшебното свойство да ни кара да се чувстваме желани и красиви независимо от ситуацията. За дамите, които са почитатели на небрежния стил, препоръчваме спортни модели с дължина над коляното и свободна over-sized кройка за максимална свобода на движенията и комфорт. Хит в тенденциите ще бъдат раираните принтове – идеални за морски разходки.

Говорейки за лято и женственост, няма как да подминем и най-потенциалната да се превърне в класика тенденция, а именно флоралните мотиви. Без значение от дължината или дали избраният от вас модел ще бъде с ръкави или без, рокля в нежен пастелен цвят, наситена с цветен десен е безспорно най-добрият избор за стилна лятна визия.

Негово величество Деним

Може да ви се стори странно, но лятото е най-доброто време за връхни дрехи, защото изборът от якета и палта и много по-голям, а леките и необемни модели ни карат да си мислим, че винаги имаме нужда от още една жилетка или шлифер за колекцията си. Тайната формула за стил през лятото е дамски якета от answear.bg. И не, не ви трябва да разбирате от математика, за да я използвате – трябва само да изберете кой е вашият модел – шлифер, блейзър, кожено или дънково яке, а след това да откриете перфектното за вас. Ако вече сте се спрели на нежна рокля с флорални мотиви, ви съветваме да я комбинирате с over-sized яке от деним – по-късно ще ни благодарите.

Обувките – стил или необходимост?

Ако прекарвате по-голяма част от лятото си на плажа, трудно можем да говорим за обувките като необходимост, затова ни остава да ги разглеждаме единствено като моден компонент, задължителен за всяка стилна визия. Плетените текстилни чехли и сандали без съмнения ще владеят върховете на модните тенденции през цялото лято, но ние нямаме нищо против, защото те изглеждат толкова стилно, че могат да придадат свежест и доза романтика, примесена с бохо излъчване на всяка визия. А ако сте в търсене на по-елегантна обувка за някое лятно парти, но токчетата не са вашето нещо, ще ви зарадваме със следната новина – сандалите на платформи се завръщат уверено в колекциите и нямат намерение да си тръгват скоро. Никога не е било по-лесно и приятно да прибавим няколко сантиметра към височината си! На следния линк ви очакват подбрани модели летни обувки от най-добрите модни марки - https://answear.bg/k/tya/obuvki/chehli-i-sandali - сигурни сме, че перфектният чифт за вас е някъде там, трябва само да го откриете.

Това са и нашите предложения за създаване на небрежна, но изключително стилна дамска визия за предстоящото лято. Комбинирайки нежна рокля с атрактивна връхна дреха и подходящите чехли или сандали вие не само, че ще се почувствате като истински модни икони, ами и рискувате да се превърнете в човека, с който приятелките ви се консултират щом стане въпрос за избор на тоалет за определен повод. Желаем ви прекрасни летни мигове и ви напомняме, че те стават още по-прекрасни когато сме добре облечени!