Журналистката разказва за срещата си с херцога

Британската телевизионна водеща Кейти Курик разказа за своя среща с принц Хари. По време на интервюто, проведено в Бразилия през 2012 г., благородникът "смърдял на алкохол и цигари", пише журналистката в своя автобиографична книга. Курик разказва, че по онова време Хари бил в „дивата си фаза”. 

Принц Хари на 37 - от голите снимки до бунта (СНИМКИ)

За никого не е тайна, че малкият син на принц Чарлз и лейди Даяна посегна към наркотиците. Преди време той призна, че така е опитал да се справи с мъката след смъртта на майка си. Хари наскоро сподели в документален филм, че е изпивал огромни количества алкохол на ден. Той говори и за всичките си психични проблеми, както и за травмата, която загубата на майка му му е нанесла.

Хари и Меган популяризират ползата от ваксините на събитие в Ню Йорк (СНИМКИ)

„Бях готов да пия, да приемам наркотици, да извършвам неща, които да ме карат да чувствам по-малко. Бавно осъзнах, че пия, за да прикрия чувствата си”, споделя принц Хари.


Принц Хари в Бразилия през 2012 г. Снимка: Getty Images

Принц Чарлз изпраща сина си в клиника, когато е едва на 17 години, след като го хваща да пуши трева. От Двореца по-късно потвърдиха, че „Хари е опитвал и други наркотици, но не е зависим”.

Принц Хари проговори за първи път за голите му снимки отпреди няколко години

В автобиографичната си книга Кейти Курик разкрива подробности и за срещата си със скандалния принц Андрю. И за него водещата разказва в не особено добър контекст.

Още любопитни новини около кралското семейство:

Най-красивите принцеси и кралици на всички времена (ГАЛЕРИЯ)

АКО ДАЯНА БЕШЕ ЖИВА: Какъв би бил животът на кралското семейство (ГАЛЕРИЯ)Защо децата на Хари и Меган няма да са принцове и принцеси?

Кои са бъдещите крале и кралици на Европа (ГАЛЕРИЯ)

АКО КРАЛИЦАТА УМРЕ: Разкриха секретния план за действие при смъртта на Елизабет II

ДАЯНА - ПРИНЦЕСАТА НА НАРОДА: Животът й в снимки (ГАЛЕРИЯ)

НЕПОКАЗВАНИ СНИМКИ: Принцеса Даяна и княз Кирил Преславски на яхта в Италия

Какво са си казали Уилям и Хари с Даяна часове преди смъртта й (ВИДЕО+СНИМКИ)

73 ГОДИНИ БРАК: Любовната приказка на кралица Елизабет и принц Филип (ГАЛЕРИЯ)