140 членове на БФС все още не са получили делегатските си карти за конгреса

140 от клубовете, членове на Българския футболен съюз, все още не са получили делегатските си карти за утрешния извънреден Конгрес, на който ще бъде избран нов президент на Централата. От екипа на един от кандидатите - Димитър Бербатов, заявиха, че върху хората, които ще гласуват, се оказва натиск от настоящото ръководство на БФС.

БФС обяви, че свиква извънреден конгрес на 12 октомври

"Ще спомена две имена. Първото е Апостол Апостолов, кмет на Симитли. Това име стигна до моите уши от над 40 клуба. Има агитиране за гласуване за г-н Михайлов. Второто име е на мой бивш съотборник - Радой Христов, областен управител на Монтана. И там има "агитиране" в полза на Борислав Михайлов под натиск. Защото, ако клубовете в този район не гласуват за него, Христов ще бъде уволнен", заяви бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров. 

Боби Михайлов: Нямам конфликт с Бербатов

Той, заедно с Мартин Петров, са част от екипа на Бербатов и дадоха пресконференция, на която изразиха притесненията си за прозрачността на провеждането на предстоящия Конгрес. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.