Кандидатът за президент на ПП ВМРО – БНД за изборния процес и приоритетите си

"Машинитет ограничават избирателните права и усложниха избирателния процес", това каза в "Денят на живо с Наделина Анева" по NOVA NEWS доц. Милен Михов, кандидат за президент на ПП ВМРО – БНД.

"Машините носят риск, ние предупреждавахме. Човешкият фактор гарантира сигурността на вота. Алгоритъмът в машината е подвеждащ и някои граждани могат да бъдат лишени от правото да гласуват за президент или парламент", добави още той.

Доц. Михов подчерта, че изборната администрация е плод на партиите на промяната, които или са създали преднамерен хаос, или са неспособни да се справят.

По отношения на въпроса с РС Македония той бе категоричен, че държавата ни трябва да е последователна в позицията си, независима от външните влияния.

"Основният ни опонент е ДПС, приемаме като предизвикателство кандидатурата на Мустафа Карадайъ именно в старопрестолния град. ДПС не бива да бъде в българския парламент", убеден е патриотът.

Според него епидемията е била използвана от партиите на протеста, те са горили маски и сега трябва да разрешават здравната криза.

"Те се страхуват да предприемат по-строги мерки и това ще доведе до разрастване на епидемията, което ще бъде пагубно за нацията. Проспаха времето, през което можеше да се води кампания за ваксинация", каза още доц. Милен Михов.

Целия разговор гледайте във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.